fredag 26 mars 2010

Fight Club vs. Sin City

Min bror Daniel fick bli offer för den här projektet. Repliken är från filmen Fight Club medans utseendet är mer Sin City liknande. Super filmer båda två så varför inte slå ihop det?

Fler bilder på Siri

Studiokurs

Sådär, då har man varit iväg på en kurs i Studiofotografering! Bo Strömberg ledde oss under en helg genom praktik och teori kring studiofotande. Otroligt kul, träffade trevliga människor och lärde mig massor. Vi fick bland annat fotografera Siri (modellen på bilderna) i flera timmar. Hon var nog lagom trött på oss efter allt posande o kommentarer som "Se förbannad ut, fast glad" och så vidare...Vi gick igenom en hel del saker i Photoshop men det finns som vanligt 94802983409 fler saker att lära sig.

Resan går vidare men nu är man lite bättre rustad...

onsdag 24 mars 2010

Macro

Bestämmde mig en kväll för att bygga ihop ett eget ljustält. Letade upp en vettig låda, skar ut väggarna och tänkte över hålen med lakan. Ett par bygglampor och en skrivbordslampa fick agera ljuskällor. Sen så blev det test av macroobjektivet. Jag blev väldigt  imponerad av resultat måste jag säga!

Dagen därpå gick jag ut och fick en liten snöhög på bild också. Just nu längtar jag mest till sommaren så man kan fota lite blommor och insekter. Och så klart till värmen!